Gå til hovedinnholdLenke til forsiden

Den diggeste plassen å være sikkerhetskonsulent

Folq skal nå i gang med en stor satsning på sikkerhet og søker dyktige konsulenter som vil være med å endre strukturene i den etablerte konsulentbransjen. Folq ønsker å være den plattformen som tar godt vare på sikkerhetskonsulenter. Vi vet at sikkerhetstjenester kan spenne bredt, og vi har derfor satt oss godt inn i hva de største problemene sikkerhetskonsulenter møter. Vi tilbyr en rettferdig prismodell og tar oss av kjedelig backoffice oppgaver, leads og tilbudsskriving, slik at du kan bruke tiden på mer verdiskapende arbeid. Gjennom plattformen får du tilgang til et bredt utvalg av selskap, og et profesjonelt salgsapparat som tar seg av det administrative og praktiske knyttet til oppdragene dine.


Illustrasjon av dame som trekker til seg oppdrag med en stor magnet

Oppdrag du vil ha til et rettferdig pris

Hos Folq får du stadig tips om spennende oppdrag fra seriøse og relevante oppdragsgivere. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye muligheter til deg, og så fort det dukker opp noe, får du beskjed.

Ung mann med hodetelefoner som løser Rubiks kube.

Vi promoterer, du fokuserer

Ikke alle liker å promotere seg selv, og det kan være vanskelig å gjøre seg synlig. Hos Folq har over 200 oppdragsgivere alltid tilgang til profilen din og kan ta direkte kontakt med deg. Vi promoterer deg aktivt, så du kan gjøre ting du liker bedre.

Mann som holder en laptop som det spretter stjerner og lyspærer ut av.

Mer fag - mindre tid på backoffice

  • Vi kjenner markedet og hjelper deg gjerne med råd om markedspriser, sparring rundt oppdrag, og tilbudsskriving.
  • Når du lander et oppdrag tar vi papirarbeidet, og sørger for at fakturering går sin gang.
  • Skulle det skje noe uventet, er vi der for å ordne opp.

Folq har oppdrag for selvstendige sikkerhetskonsulenter

Har du erfaring som sikkerhetskonsulent innen en eller flere av rollene under, finner du oppdrag hos oss:

Sikkerhetsrådgiver, penetrasjonstester, sikkerhetsutvikler, sikkerhetsarkitekt, sikkerhetsleder, sikkerhetsanalytiker, sikkerhetsrevisor, CISO

For å ta på deg oppdrag gjennom Folq må du ha ditt eget AS eller ENK. Vurderer du å bli selvstendig konsulent, eller er i ferd med å bli det, hjelper vi deg gjerne i gang.

En rettferdig og støttende partner

Sitt igjen med mer

Tar du et oppdrag gjennom Folq sitter du igjen med minimum 93% av timeprisen. Vi setter ned plattformkostnaden etter med 1 % etter første og andre halvår, slik at du sitter igjen med 95% av omsetningen etter halvannet år.

=
0 KR

Timeprisen til utviklere hos Folq ligger mellom 950 til 1500 kr, med et snitt på 1200 kr.

RÅD når du ønsker det

Som konsulent hos Folq blir du del av et konsulentfellesskap som støtter hverandre med selskapsdrift og fag. Vi i Folq teamet hjelper deg også med det du måtte lurer på.

tilbud på tjenester du trenger

Som selvstendig konsulent må du selv ordne med tjenester som forsikring, pensjon og regnskapssystem. Vi forhandler frem gode avtaler for å gjøre det enklere og billigere for deg.

Slik fungerer Folq

1. Registrer deg
Vi inviterer til en kort videosamtale der vi finner ut om kompetansen og behovene dine passer med det vi kan tilby.

2. Finn oppdrag eller bli oppdaget

Når du er godkjent får du tilgang til Folq, og kan vise frem hva du kan på konsulentprofilen din. Nå kan oppdragsgivere finne deg, og du kan melde interesse for oppdrag.

Er du ikke selvstendig konsulent ennå, eller ønsker å bli bedre kjent med mulighetene? Ta kontakt så hjelper vi deg videre.

Er du fra et konsulentselskap? Se her

Nysgjerrig?

Ikke klar for å registrere deg som Folq-konsulent ennå? Meld deg på vårt nyhetsbrev så sender vi deg en oppdatering i blant, for eksempel etterspørsel i markedet, oppdrag som ligger ute, og tips om blogginnlegg og arrangementer.

Ofte stilte spørsmål