Gå til hovedinnholdLenke til forsiden

Jobb i Folq

Folq er en ordentlig hyggelig, spennende og ambisiøs startup som jobber for å gjøre hverdagen til konsulenter og oppdragsgivere diggere. Vi vet at det er mye å ta tak i i bransjen, og vi utfordrer det etablerte med åpenhet og høy kvalitet i alle ledd. Vi gir konsulenter og oppdragsgivere direkte tilgang til hverandre, og jobber for å forenkle og automatisere innleieprosessen.

Det er allerede mange som kommer til oss når de trenger fageksperter innenfor IT-utvikling i Norge, og ambisjonen vår er å bli den ledende plattformen for konsulenter og oppdragsgivere uavhengig av fagdisipliner og geografi. Vi er i stor vekst og omsatte i 2020 for ca 80 MNOK (opp fra 46 MNOK i 2019). Vi hentet nylig 16 MNOK og sikter mot å passere 1.5 MRD i omsetning i 2025. Nå trenger vi deg som tror på det samme som oss, og som har lyst til å brette opp ermene, levere brukerverdi hver dag, og som blir inspirert av tanken på å bygge noe fra grunnen.

Folqestatistikk

Eldri Coll Mossige

Ansatte

Illustrasjon av person med hodetelefoner med mikrofon.

Snittalder

Illustrasjon av en faktura.

Andel kvinner

Slik jobber vi

Folq-teamet er en gjeng engasjerte og hyggelige ansatte. Vi er tilstede for brukerne våre, og strekker oss for å skape de gode opplevelsene – også er vi en sosial gjeng som liker å ha det gøy sammen!

Folq er et ungt selskap i utvikling, der alle i selskapet har påvirkning på hvordan vi jobber. Som flere andre selskap bruker vi målstyringsverktøyet objectives & key results (OKRs). Her får den enkelte mulighet til å påvirke prioriteringer og retning for både teknologi og forretning.

For å bryte opp hverdagen og slippe til kreativiteten har vi etablert “Folqefredagen” – en fast dag hver uke der vi utforsker initiativer, som ikke nødvendigvis er prioritert for øyeblikket. Vi har også satt av én dag hver måned til fagutvikling, der vi selv velger hva vi bruke tid på.

Vi holder på å finne arbeidsformen etter pandemien, og har foreløpig en kombinasjon av hjemmekontor og felles kontortid. Målet er å finne en løsning som gir den enkelte det de trenger for å kunne jobbe effektivt. Når vi jobber sammen, er det i moderne lokaler på Youngstorget, med tilknytning til en av Oslos beste kantiner og tilgang på god kaffe fra My Ugly Baby.

Noen av fordelene du får hos oss:

  • Være med på å bygge og forme et selskap i vekst
  • Mulighet til å bli medeier i Folq gjennom opsjoner
  • God, subsidiert lunsj, og fantastisk kaffe
  • Sentrale lokaler ved Youngstorget i Oslo

Ledige stillinger

BID Manager

Søknadsfrist 16.09.21

Gå til stilling

Fullstack-utvikler

Søknadsfrist 16.09.21

Gå til stilling

Tech Lead

Søknadsfrist 16.09.21

Gå til stilling