Gå til hovedinnholdLenke til forsiden

Bid Manager

Folq er en ordentlig hyggelig, spennende og ambisiøs startup som jobber for å gjøre hverdagen til konsulenter og oppdragsgivere diggere. Vi vet at det er mye å ta tak i i bransjen, og vi utfordrer det etablerte med åpenhet og høy kvalitet i alle ledd. Vi gir konsulenter og oppdragsgivere direkte tilgang til hverandre, og jobber for å forenkle og automatisere innleieprosessen.

Det er allerede mange som kommer til oss når de trenger fageksperter innenfor IT-utvikling i Norge, og ambisjonen vår er å bli den ledende plattformen for konsulenter og oppdragsgivere uavhengig av fagdisipliner og geografi. Vi er i stor vekst og omsatte i 2020 for ca 80 MNOK (opp fra 46 MNOK i 2019). Vi hentet nylig 16 MNOK og sikter mot å passere 1.5 MRD i omsetning i 2025. Nå trenger vi deg som tror på det samme som oss, og som har lyst til å brette opp ermene, levere brukerverdi hver dag, og som blir inspirert av tanken på å bygge noe fra grunnen.

Dette ser vi etter

Vi ønsker oss en kombinasjon av BID Manager og Key Account Manager, med hovedfokus på offentlige kunder. Du vil jobbe med å øke kjennskapen til Folq i offentlig sektor og sikre at vi er relevante for fremtidige konsulentbehov. Du vil koordinere og lede tilbudsprosesser, inkludert utarbeidelse av tilbud og anbudsbesvarelser, kundepresentasjoner og forhandling av avtaler. Du vil også være kundens hovedkontakt i salgs- og leveranseprosesser.

Som BID Manager vil du

 • Være ansvarlig for salg, forvaltning og utvikling av egen kundeportefølje
 • Drive salgsprosesser fra A til Å – behovskartlegging, aktivt søke etter aktuelle konsulenter, tilbuds- og kontraktshåndtering
 • Lede og gjennomføre anbudsprosesser, inkludert utarbeidelse av tilbud og anbudsbesvarelser, kundepresentasjoner og forhandling av avtaler
 • Videreutvikling av arbeidsprosesser, metodikk og rutiner
 • Bidra til produktutvikling og videreutvikling av selskapet

Vi ser etter deg som har

 • Solid salgserfaring
 • Bransjeerfaring og markedsinnsikt
 • Erfaring med offentlige anbudsprosesser, og med å skrive og lede anbudsprosesser
 • Erfaring fra forvaltning av offentlige rammeavtaler, og god kompetanse på kontrakter
 • Svært gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig
 • Relevant høyere utdanning er ønskelig, men ikke et krav

Vi tror du har kommersiell teft, og en strategisk og analytisk tilnærming til markedet. Du er målrettet og vant til å drive egne prosesser. Du tar initiativ, er strukturert og har sterk gjennomføringsevne. Du er teamorientert og god til å bygge gode relasjoner.

Slik jobber vi

Folq-teamet er en gjeng engasjerte og hyggelige ansatte. Vi er tilstede for brukerne våre, og strekker oss for å skape de gode opplevelsene – også er vi en sosial gjeng som liker å ha det gøy sammen!

Folq er et ungt selskap i utvikling, der alle i selskapet har påvirkning på hvordan vi jobber. Som flere andre selskap bruker vi målstyringsverktøyet objectives & key results (OKRs). Her får den enkelte mulighet til å påvirke prioriteringer og retning for både teknologi og forretning.

For å bryte opp hverdagen og slippe til kreativiteten har vi etablert “Folqefredagen” – en fast dag hver uke der vi utforsker initiativer, som ikke nødvendigvis er prioritert for øyeblikket. Vi har også satt av én dag hver måned til fagutvikling, der vi selv velger hva vi bruke tid på.

Vi holder på å finne arbeidsformen etter pandemien, og har foreløpig en kombinasjon av hjemmekontor og felles kontortid. Målet er å finne en løsning som gir den enkelte det de trenger for å kunne jobbe effektivt. Når vi jobber sammen, er det i moderne lokaler på Youngstorget, med tilknytning til en av Oslos beste kantiner og tilgang på god kaffe fra My Ugly Baby.

Noen av fordelene du får hos oss:

 • Være med på å bygge og forme et selskap i vekst
 • Mulighet til å bli medeier i Folq gjennom opsjoner
 • God, subsidiert lunsj, og fantastisk kaffe
 • Sentrale lokaler ved Youngstorget i Oslo

Slik søker du

Send inn CV og noen ord om deg selv innen 24.09.21. Har du spørsmål om stillingen eller Folq kan du kontakte andrea.madland@folq.no. Vi ser frem til å høre fra deg!