Vi introduserer Folq – den diggeste måten å leie inn konsulenter på

Behovet for ekstern bistand kan raskt oppstå, men med dagens løsninger kan det å finne riktig konsulent oppleves som tidkrevende, uforutsigbart og lite transparent. Vi i Folq tilbyr et alternativ som gjør veien til konsulenter kortere.

Ellen Barkost09.02.2020
På Folq plattformen får du tilgang til flere hundre konsulenter
Med Folq kan dere vurdere flere hundre profiler når behovet for en konsulent oppstår

Folq en selvbetjent plattform som består av flere hundre selvstendige konsulenter innen disiplinene systemutvikling, design, forretningsrådgivning samt prosjekt- og testledelse. Du som ser etter konsulenter får med noen få tastetrykk tilgang til alle våre spesialister, full oversikt over deres kvalifikasjoner, samt informasjon om når de er tilgjengelige for oppdrag. Du får med andre ord det fullstendige grunnlaget som trengs for å finne de kandidatene som kan dekke dine behov.

Høres interessant ut? Kom i gang med Folq.

Dyktige konsulenter på ett sted – du slipper å lete

Enten du leter etter konsulenter selv eller engasjerer en megler eller et konsulentselskap til å lete for deg, kan det ta unødvendig lang tid å samle et utvalg kandidater å vurdere. Som ansvarlig for å tette kompetanse- eller kapasitetshull må du ofte bruke tid på å formidle ditt behov og forholde deg til konsulentformidlere gjennom telefonsamtaler, e-poster og møter. Det er vanskelig å vite når du har et utvalg på plass, og hvorvidt disse er relevante for ditt behov. I en hektisk hverdag er det siste du vil å bruke din, eller dine kollegers, tid på å intervjue kandidater som ikke var en match i utgangspunktet.

For å gjøre det så enkelt som mulig har vi samlet dyktige konsulenter på Folq-plattformen, kvalitetssikret dem, og gitt deg enkle verktøy for å finne frem til rett kandidat. Idet behovet oppstår kan du og dine kolleger sammen bla gjennom relevante profiler, for eksempel på storskjerm i et møte. Deretter kan du følge opp aktuelle kandidater i ro og mak når det passer deg, og invitere de mest lovende på intervju. Når du selv ser utgangspunktet og velger hvem du vil følge opp, kan du være trygg på at du bruker tid på de riktige kandidatene.

Forstå hva konsulentene kan – uten å screene CV-bunken

Å gå gjennom CV-er kan være tidkrevende, og det er ofte vanskelig å sammenligne kandidater på en effektiv måte. De ulike CV-formatene gjør det vanskelig å raskt hente ut essensen av de enkelte konsulentenes kompetanse. Konsulentene fremstår ofte relativt like, og alle virker tilsynelatende å ha kompetansen du ser etter – uten at du nødvendigvis kan føle deg trygg på at det er det de faktisk er best på.

På Folq-plattformen får du raskt overblikk over relevante konsulenter, deres kompetanse og når de er ledige. Profilene er enkle og kortfattede, og gir et tydelig og upreget inntrykk av konsulentens erfaring. Ønsker man i tillegg å se CV, lastes denne enkelt ned fra konsulentens profil. På denne måten får du raskt oversikt over hvilke kandidater som er verdt å følge opp. Lurer du på noe, kan du ta direkte kontakt med konsulenten, og sammen finner dere ut om dere vil inngå et samarbeid.

Gyldendal, som har funnet konsulenter gjennom Folq, mener plattformen tilgjengeliggjør et større mangfold av personligheter og kompetanser, siden konsulentene ikke selges inn. Les om deres erfaringer med Folq her.

Plukk profiler uforstyrret – fri fra betingelser og krav

Flere oppdragsgivere opplever å bli møtt med fordyrende og begrensende krav fra konsulenttilbydere. Når du møter krav om å kjøpe for en viss sum, eller om å ta inn flere enn du ønsker deg, må du inngå lite gunstige kompromisser. I verste fall får du ikke leid inn konsulenten du ønsker deg i det hele tatt

Hos Folq håndplukker du selv konsulenten du trenger, eller setter sammen et team av kvalifiserte konsulenter – uten at en ekstern part er involvert. Når du har funnet konsulenten du ønsker å leie inn, bestemmer dere i fellesskap rammene rundt avtalen. Vi i Folq kommer først på banen når dere er enige, og kontrakten skal på plass. Skulle du likevel ønske veiledning underveis, stiller vi selvfølgelig mer enn gjerne opp.

Finn din neste konsulent gjennom Folq

Ettersom du selv vet hva du trenger og vi gir deg tilgangen, er det ikke lenger en større prosess å planlegge, finne og leie inn kompetansen du trenger. Les mer om hvordan du tar i bruk Folq-plattformen her.

Spørsmål, eller lyst til å vite mer om hva vi kan tilby? Ta kontakt med oss på hei@folq.no eller ring 47365746.

Vil du teste Folq?

Kom i gang nå